Algemene voorwaarden

Kwizzi, het merk, het idee, het design en spel is eigendom van Leonie Verweij van Docenttalent Utrecht.  Het is niet wettig om het spel of de ideeën voor eigen winst te gebruiken.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen proberen wij binnen 24 uur aan te bieden aan het postkantoor, zodat de levering binnen 48 uur is. Niet altijd lukt het echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of is de post vertraagd en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Uiteraard ontvang ik dan een bericht.

De verzendkosten bedragen €2,99 voor een bestelling van één spel. Bij bestelling van twee of meer spellen vervallen de verzendkosten. Alle bestellingen worden met track & trace verzonden.

Wanneer retourneren?

Toch ontevreden over Kwizzi? Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je het ongebruikte spel wilt retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het spel. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Is het spel beschadigd bezorgd? Ook dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat je het spel wilt retourneren en/ of vervangen. Laat ons in dit geval weten dat het spel beschadigd bezorgd is en of je een vervangend spel wenst.

Hoe retourneren? 
Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het spel wilt retourneren en/ of vervangen. Dit doe je door het contactformulier op de website in te vullen onder vermelding van je naam en het adres van bezorging.

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het spel binnen 14 dagen retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het spel tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Het spel retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door de pakbon erbij te doen of jouw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en deze bij te voegen.

Retourneren kan aan het volgende adres: 
Kwizzi 
Haarzichtlaan 79
3451DP Vleuten

Verzendkosten retourneren 
Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht en het spel retourneert dien je deze zelf te betalen, Kwizzi vergoedt deze kosten niet.

Teruggave aankoopbedrag 
Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn gesteld van de wens om het spel te retourneren, wij het spel hebben ontvangen, en wanneer je sluitend bewijs van complete terugzending kunt laten zien, zullen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten.

Opgemaakt op 20-09-2021

 

Neem contact op met Kwizzi

Heb je een vraag over Kwizzi? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw vraag te beantwoorden.